Ota meihin yhteyttä

Sähköposti: 

Puhelin:
+358 50 347 3668

Taru &
Metsäterapiakeskus

Intuitio on yksi minun voimakkaimpia lahjoja, mitä olen itsestäni löytänyt. Se on ohjannut minua monessa tilanteessa eteenpäin, missä perinteinen ongelmanratkaisu ei ole tuottanut tulosta. Se ollut luottoystäväni jo lähes kymmenen vuotta. Ja elämä ei ole sen jälkeen ollut tylsää. En tarkoita, että elämä helpottuisi, päinvastoin, on uskallettava tehdä suuri hyppy tuntemattomaan. Kuljettava rohkeasti eteenpäin pelosta huolimatta.

Pidän haasteista ja rajojen rikkomisesta. Haluan kyseenalaistaa asioita ja niiden todellisuutta. Olen utelias ja luova. Minulle merkitykselliset asiat saavat minut loistamaan. Olen silloin parhaimmillani kun saan toteuttaa itseäni. Luoda.

Uteliaisuus pitää minut liikkeessä. Ihmettelen ihmisiä, elämää ja asioita. Haluan löytää itsestäni kaikki puolet. Hyvät ja huonot. Haluan oppia hyödyntämään kaiken sen potentiaalin ja kapasiteetin, joka minulle on annettu.

Minua kiinnostaa eniten ihmisten tarinat kaikki se mitä niiden taakse kätkeytyy. Ihminen on kokonaisuus, joten kokonaisuuden ymmärtäminen on minulle tärkeää. Ja vielä tärkeämpää on se, että saan viedä sitä ilosanomaa eteenpäin.

Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi merkitsee liikunnan, ravinnon ja palautumisen lisäksi myös henkistä hyvinvointia. Ne ovat pieniä hetkiä omassa arjessani, yksin tai yhdessä, yleensä luonnossa, missä saan ladattua akkujani myös mielen tasolla.

Meditaatio, jooga, luonto ja sauna ovat minulle tärkeitä asioita, joita vaalin arjessa. Ne ovat hetkiä, missä todella pysähdyn ja antaudun läsnäololle sekä omille ajatuksille ja tunteille.

Olen toiminut elämässäni monenlaisissa tehtävissä. Viimeiseksi olen toiminut hyvinvointialan ammattilaisena lähes kymmenen vuotta.

Ihmisten ja luonnon kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat sydämen asia, joita haluan omalla toiminnallani edistää.
Autan ihmisiä pysähtymään ja palautumaan, elämään hetkessä, sekä löytämään itsestään sen potentiaalin mikä heissä todella on.

Olen viralliselta ammatiltani matkailualan Restonomi, ratkaisukeskeinen valmentaja, luontaisterapeutti, koulutettu hieroja sekä meditaatio-ohjaaja. Monenlaista osaamista on ja ne täydentävät kaikki kivasti toinen toisiaan.

Kaikki tämä osaamiseni, ammattitaitoni sekä pitkän linjan kokemukseni tukevat Metsäterapiakeskus konseptia, mitä kehitän muiden asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Minun elämäntehtäväni on tarjota suurimmat lahjani mahdollisimman monelle, heille joilla on vieläkin enemmän voitettavaa minun unelmien menestymisessä kuin minulla itselläni!

Taru

Yhteystiedot
Sähköposti: info@metsaterapiakeskus.fi
Puhelin: +358 50 347 3668

Seuraa meitä: