Metsärentoutus

Hinta: alk. 250€ (10 henkilöä, lisähenkilöt 25€/hlö) +
venekuljetus lisämaksusta
Kesto:
1h
Paikka:
Haapasaari Resort
Varusteet:
Säänmukainen varustus ja hyvät kengät

Huom! Järjestämme tapahtuman myös muualla, silloin hinta muodostuu sopimuksen mukaan. 

Meditatiivinen metsän hyvinvointihetki rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Metsärentoutuksen aikana tutustumme Haapasaaren lähimetsään tai ennalta sovittuun metsäalueeseen, kaikilla aisteilla.

Aloitamme metsärentoutushetken hyvinvointivalmentajan kanssa pysähtymällä läsnäolevaan hetkeen nuotion äärelle. Unohdamme arjen kiireet sekä huolet ja murheet. Keskustelemme palautumisen merkityksestä hyvinvoinnin ja jaksamisen tukena, sekä hengitämme mäntymetsän parantavaa voimaa. Nautimme virkistävän metsän voimajuoman kauden marjoista tai yrteistä.

Lopuksi vahvistamme luovuutta ja teemme ryhmän yhteisen “Oivalluksien Mandalan” luonnon elementtejä hyödyntäen. Tämä ei vaadi fyysistä hyvää kuntoa. Maasto on epätasainen, joten hyvät säänmukaiset kengät on hyvä olla jalassa.

Lisätietoa:

Luontoyhteysohjaus

Hinta: 250€ (10 henkilöä, lisähenkilöt 25€/hlö) +venekuljetus lisämaksusta 
Kesto: 1h
Paikka:
Haapasaari Resort
Varusteet:
Säänmukainen varustus ja hyvät kengät

Huom! Järjestämme tapahtuman myös muualla, silloin hinta muodostuu sopimuksen mukaan. 

Aloitamme yhdessä hidastamalla tahtia ja pysähtymällä itsemme äärelle metsän siimeksessä. Metsäkävelyn aikana nautimme luonnon hyvinvointivaikutuksista kokeneen luontoyhteysohjaajan kanssa. Matkalla vahvistamme omaa luontoyhteyttä erilaisten luovien harjoitusten avulla.

Metsässä etenemme hitaasti ja rauhallisesti luontoa ja itseämme tarkkaillen. Luontoyhteys harjoituksilla pysähdymme läsnäolevaan hetkeen, lisäämme luovuutta, vahvistamme sosiaalisia taitoja sekä nautimme metsän hyvinvointivaikutuksista sekä kehon, että mielen tasolla.

Tämä ei vaadi kovaa fyysistä kuntoa. Maasto on epätasainen, joten hyvät säänmukaiset kengät on hyvä olla jalassa.

Lisätietoa: 

Yhteystiedot
Sähköposti: info@metsaterapiakeskus.fi
Puhelin: +358 50 347 3668

Seuraa meitä: